Hem > Personligheter > Yngve Borgström

Yngve Borgström

Specialist på friskvård som helhetsbegrepp

Yngve Bergström talar om friskvård där han inkluderar fysisk aktivitet, inre balans och social förmåga. Han talar även om stresshantering och om arbetsglädje.

Yngve Borgström är specialist inom helhetsbegreppet friskvård (fysisk aktivitet – inre balans – social förmåga/grupprocesser) och arbetsplatsens hälsopromotion. Han är friskvårdskonsulent och arbetsmiljöhandläggare vid Sveriges riksdag och före detta officer - fallskärmsjägare och FN-soldat - och ledarskapslärare. Yngve har även en civil lärarutbildning i idrott och hälsa vid GIH.

Yngve Borgström är en erfaren utbildare och föreläsare, författare till två böcker: "Du blir vad du tänker" och "Du blir vad du äter" och han har medverkat i både radio och TV. Han föreläser bland annat om friskvård ur ett helhetsperspektiv, om stresshantering och om mål och motivation. Andra ämnen är systematisk arbetsglädje (chefens möjlighet att öka medarbetarnas frisknärvaro och minska sjukfrånvaro), positivt medarbetarskap och mental träning.

Yngves föreläsningar och utbildningar har som mål att ge inspiration, kunskap och förståelse samt visa på verktyg och modeller som är direkt användbara för att ge individen, eller gruppen/organisationen, möjligheter till en positiv utveckling.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta