Hem > Personligheter > Tomas Danielsson

Tomas Danielsson

Stressdoktorn

Thomas Danielsson är beteendevetare och en av Sveriges mest uppskattade föreläsare om stress och stressagility.

Tomas Danielsson har blivit lite av landets stressdoktor, vilket han också kallar sig själv. Han har en universitetsexamen med beteendemedicinsk inriktning och han har i snart tre decennier talat om stress runt om i landet. Tomas är även författare och han medverkar ofta som expert i TV.

Tomas håller i föreläsningar för såväl chefer som medarbetare där man får perspektiv och också enkla verktyg för att klara livspusslet både hemma och på jobbet i både vardags och förändringssituationer. Syftet med föreläsningen är att öppna modet att tala om hur lika vi är och våga kommunicera på ett lite annorlunda sätt så att vi blir trygga och hittar tillbaka till lust och effektivitet. STRESSAGILITY handlar alltså om stressen som drivmedel och där kopplingen stress och sjukdom kommer i andra hand dock utan att glömmas bort och förklaras. PÅ STRESSAGILITYBANAN skall det gå fort ,vara roligt och utmanande men också finnas ett mål där man bekräftas , får uppskattning , konstruktiv kritik och hjälp att ta rast utan skuld.

Tomas Danielsson "Stressdoktorn" är en av landets mest anlitade föreläsare/ inspiratörer inom ämnet stress. Han har föreläst för över en halv miljon åhörare sedan han 1984 då han gjorde sitt första riksframträdande då som ung projektledare och forskare inom ämnet psykisk friskvård. Av media används Tomas ofta för att förklara allt från semesterstress till arbetslöshet.

Under åren från 1984 och till idag har Tomas inspirerat och handlett människor inom samhällets alla sektorer det finns knappast någon yrkeskår som han inte mött för att förklara hur man skall tänka när färre skall göra vad fler har gjort och lite till. Tomas blandar fakta med underhållande vardagsexempel och förklarar sina begrepp "tokstress", "additionsstress" , "stresshypokondri" och en hel del annat som alltid är skräddarsytt för sammanhanget där Tomas anlitas. Även om det finns en kärna i alla föreläsningar har han ambitionen att varje möte kort som långt skall vara unikt.

Tomas Danielsson är i botten beteendevetare och har sin egen forskningsmottagning . 2004 blev han årets länsförfattare med boken "Vad vore livet utan stress" som efter fyra utgåvor 2009 blev pocket och ännu mera tillgänglig inte minst som möjlig dokumentation efter grundföreläsningarna. Tomas har också släppt CD-produktionen "Körskola för livet". Senast aktuell med boken Smart och Lat, Nordstedts 2012. Utkom även som pocket hösten 2013.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta