Hem > Personligheter > Stig Arne Bäckman

Stig Arne Bäckman

Tänka nytt – eller har vi tänkt färdigt?

Stig-Arnes föreläsningar och inspirations dagar bygger på erfarenhet av mer än 35 års arbete med människor i olika livssituationer.

Anekdoter, episoder, otroliga händelser och mycket humor blandas med ett stort socialt engagemang och en påtagligt offensiv framtidssyn genomsyrar föreläsningarna. Han engagerar och berör och har ett högt tempo på scen. En tydlig förankring i vardagligt arbete med människor skapar trovärdighet och hög igenkänningsfaktor. Människor i rörelse skapar tillväxt! Behövda människor växer – släpp kraften fri! Konkreta modeller som "tredagarsregeln", roterande idéutveckling med flera är metoder som kan läras ut och provas vid längre utbildningstillfällen.

Visionären Stig Arne Bäckman är bland annat grundare av Urkraft. Han är en välkänd föreläsare och inspiratör i ett brett spektra av sammanhang i Sverige och Norden. Han har arbetat som fritidsledare, många år som socialarbetare, egen företagare och konsult. Sommarpratare i Sveriges Radio. Rådgivare till Margot Wallström vid kulturdepartementet samt sakkunnig under en period vid Arbetsmarknadsdepartementet. Skrivit ett flertal artiklar samt deltagit i TV och radio, debatter mm.

Stig Arne Bäckman har omfattande erfarenhet av att skapa nya, annorlunda system och organisationer. Han har varit med och motiverat och utbildat tusentals unga och äldre arbetslösa med annorlunda metoder.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta