Hem > Personligheter > Sanna Lundell

Sanna Lundell

Anhörig - så överlever du

Sanna Lundell är journalist, kolumnist och programledare. Hon är en av Aftonbladets mest lästa och omdebatterade kolumnister och bloggare - och för ämnen som solidaritet, feminism, antirasism och barnens rätt i samhället.

Sanna Lundell har gjort ett flertal tv-produktioner för TV3 däribland Sanning och konsekvens med Robert Aschberg och Stalkers med Hasse Aro. Med Stalkers vann Sanna Kristallen 2013 för Årets fakta- och aktualitetsprogram. Sanna driver även bloggportalen "Hästliv" och föreläser på teman kring hennes hjärtefrågor. Sanna Lundell är en intelligent och driven person som ofta får uttala sig i media om orättvisor och dagsaktuella frågor.

Lundell har studerat religionsvetenskap och islamologi, och gått på Poppius journalistskola. Som frilansare har hon arbetat för Mama, M-Magasin, Hennes och Aftonbladet. Hon utsågs till Årets Mamma av Mama. Hennes blogg har omkring 30 000 läsare varje vecka. Hon har även fått Vecko-Revyns utmärkelse Guldpennan.

Sanna har arbetat med faktaprogram på SVT och TV3. 2014 väckte hennes medverkan i programmet Djävulsdansen på SVT mycket uppmärksamhet. I programmet skildrar programledarna Ann Söderlund och Sanna Lundell de medberoende, de som står vid sidan av en missbrukande anhörig. Hon har även skrivit en bok med samma namn.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta