Hem > Personligheter > Peter Jonsson

Peter Jonsson

Att göra hälsosamma val

Genom att möta egna och andras värderingar och attityder kring det som formar hälsan, så kommer det i framtiden att vara lättare att göra bra medvetna hälsosamma val så ofta som möjligt.

Peter Jonsson föreläsningar ger deltagarna möjlighet att reflektera över egna och andras tankar om hälsa och vad som formar ens hälsa. De pedagogiska verktyg som används möjliggör att alla på ett roligt och avslappnat sätt får möjlighet att tycka till i olika frågor och ta del av de andras åsikter. Dessa inspirationsseminarier vänder sig till företag och organisationer som är intresserade av att inspirera och motivera sin personal eller medlemmar så att de så ofta som möjligt göra medvetna hälsosamma val.

Peter hjälper sina uppdragsgivare att öka medarbetarnas välbefinnande och prestationsnivå genom att arbeta med livsstilsfrågor som varje individ själv kan påverka. Genom att stärka hälsa och välbefinnande så påverkas affärsnyttan och ökar förutsättningen för långsiktlig framgång för företaget.

Peter är Idrottslärare och Hälsopedagog som sedan 1995 har sedan dess arbetat med förändringsprocesser inom hälso- och organisationsområdet. Han har t.ex. jobbat med chefsutbildningar för att främja ett hälsomedvetet ledarskap, utvecklingsprogram för att förändra levnadsvanor och utbildningar i pedagogiska metoder som t.ex. värderingsövningar och forumspel.

Idag driver Peter flera egna verksamheter och är ansvarig för friskvårdsarbetet som företagshälsovården Globenhälsan i Stockholm erbjuder. Peters förmåga att skapa glädje och engagemang ger de bästa förutsättningarna för att deltagarna ska bli inspirerade och motiverade att komma igång med en livsstilsförändring som de verkligen vill göra.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta