Peter Jonsson

Att göra hälsosamma val

Genom att möta egna och andras värderingar och attityder kring det som formar hälsan, så kommer det i framtiden att vara lättare att göra bra medvetna hälsosamma val så ofta som möjligt.

Peter Jonsson föreläsningar ger deltagarna möjlighet att reflektera över egna och andras tankar om hälsa och vad som formar ens hälsa. De pedagogiska verktyg som används möjliggör att alla på ett roligt och avslappnat sätt får möjlighet att tycka till i olika frågor och ta del av de andras åsikter. Dessa inspirationsseminarier vänder sig till företag och organisationer som är intresserade av att inspirera och motivera sin personal eller medlemmar så att de så ofta som möjligt göra medvetna hälsosamma val.

Peter hjälper sina uppdragsgivare att öka medarbetarnas välbefinnande och prestationsnivå genom att arbeta med livsstilsfrågor som varje individ själv kan påverka. Genom att stärka hälsa och välbefinnande så påverkas affärsnyttan och ökar förutsättningen för långsiktlig framgång för företaget.

Peter är Idrottslärare och Hälsopedagog som sedan 1995 har sedan dess arbetat med förändringsprocesser inom hälso- och organisationsområdet. Han har t.ex. jobbat med chefsutbildningar för att främja ett hälsomedvetet ledarskap, utvecklingsprogram för att förändra levnadsvanor och utbildningar i pedagogiska metoder som t.ex. värderingsövningar och forumspel.

Idag driver Peter flera egna verksamheter och är ansvarig för friskvårdsarbetet som företagshälsovården Globenhälsan i Stockholm erbjuder. Peters förmåga att skapa glädje och engagemang ger de bästa förutsättningarna för att deltagarna ska bli inspirerade och motiverade att komma igång med en livsstilsförändring som de verkligen vill göra.

Peter Jonsson

Inspirerande föreläsare

Underhållande utbildare

Inspirerande utbildare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2