Peter Haraldsson

Peter Haraldsson

Professionell retoriker som talar om tankens betydelse

Peter Haraldsson berättar om tankens betydelse för att kunna övertyga någon. Och även om betydelse av kulturen. Han visar hur man förbereder sig inför olika situationer då man måste tala.

Peter Haraldsson har arbetat professionellt med retorik sedan 1984 i form av föreläsningar och olika typer av kurser, och han har under åren hunnit med att utbilda väl över 20 000 personer. Han har även tillsammans med Magnus Härenstam producerat flera DVD-filmer om retorik som är bland de mest sålda undervisningsfilmerna i landet. Peter har tidigare arbetat som ingenjör, säljare, försäljningschef, marknadschef, företagsledare och universitetslärare.

I sina föreläsningar talar Peter Haraldsson om kulturens och tankens betydelse när vi ska övertyga någon. Han visar hur man professionellt kan förbereda sig, vad som bör ingå i en inledning, varför det bör sägas och hur man till slut på ett proffsigt sätt kan göra ett avslut som knyter ihop säcken. Peter pratar om olika typer av innehåll: informationstalet, utbildningstalet, uppmaningstalet och argumentationstalet. Han berättar också vad ett bra talarspråk innehåller. Dessutom tar Peter gärna upp hur man hanterar olika typer av hjälpmedel, till exempel hur powerpointbilder bör se ut och hur de sedan kan användas vid presentationen.

Peter Haraldsson

Peter Haraldsson

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2