Pelle Törnberg

Pelle Törnberg

Alla älskar förändring – i alla fall andras

Pelle Törnberg föreläser om att hela tiden bygga nytt, bygga om, flytta och ändå värna om historien

Få personer har betytt så mycket för svenskt näringsliv och media som Pelle Törnberg. Även om han började som journalist och avslöjade basebolligan inom Stockholmspolisen samt ledde bevakningen av Ubåtsincidenterna, Palmemordet och Tjernobyl är det som finansman och entreprenör han är mest känd. Pelle har startat och drivit bolag i Europa, Ryssland, Afrika, Latinamerika, Kanada och USA samt byggt upp och suttit som VD för MTG, ett av de mest framgångsrika mediebolagen i Europa.

Pelles tillvägagångssätt har genomsyrats av nyskapande och entreprenörsanda. Som en av Sveriges största företagare säger han att nyckeln till framgång inom företagsamhet är att man väljer att handla. Det innebär inte att handling alltid nödvändigtvis leder till succé, men utan handling blir det inget företag.

Pelle talar om chefsrollen, om hur viktigt det är att chefen är tydlig, vågar ställa krav och ge kritik. Chefsjobbet är enligt Pelle en till stor del negativ sysselsättning. En Chefs uppgift är att fatta negativa beslut på dåliga underlag, eftersom beslut på bra underlag är självfattande. Hur håller man då kreativiteten och arbetsglädjen uppe på en arbetsplats? Möt en som vet!

Pressbilder

Pelle Törnberg

Pelle Törnberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2