Hem > Personligheter > Patrik Fältström

Patrik Fältström

Internet är mer än en webbläsare, det är ett nytt sätt att tänka

Patrik Fältström har jobbat med Internet sedan 1988 och har sett hur det utvecklat sig. Och han kan berätta om det som kommer.

Många anser att "Internet" är samma sak som att använda en webbläsare. Och visst har de rätt. Men bakom de många gånger trassliga klickanden och krångliga ord finns ett nytt tankesätt. En värld där informationen vill vara fri. En gång i tiden var vi tvungna att köpa ord tryckta på papper. Nu kan vi läsa ord elektroniskt. Det är ingen skillnad längre på original och kopior. Pris för att göra en extra kopia är så nära noll man kan komma.

Patrik har arbetat med med Internet sedan 1988. Han anslöt Svenska Universitetsnätet SUNET till NSF- net 1989. Arbetet på KTH, i Kanada, hos Tele2 och nu på Cisco har genom alla år varit att utbilda, informera, och hjälpa till att konstruera fungerande system.

Som exempel var Patrik en av de som ansvarade för distribution av valresultaten i Sverige mellan 1994 och 2000. Distribution från Skatteverket till tv, radio och tidningar. Han har varit rådgivare åt svenska regeringen, samt hjälper såväl FN som Europeiska Kommissionen. Han har arbetat med många förhandlingar mellan parter som inte kommit överens. Förhandlingar på både lokal nivå inom företag som mellan internationella organisationer.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta