Hem > Personligheter > Oskar Kihlborg

Oskar Kihlborg

Förste svensk på Mount Everest

Oskar Kihlborg har under 25 års tid arbetat som äventyrare, föreläsare och fotograf samt även som social entreprenör.

Oskar Kihlborg är en mångsidig äventyrare som under 25 års tid arbetat med utveckling av individer och grupper i företag. Han har varit med i sammanhang där människors drivkraft och samarbetsförmåga testas under tuffa förhållanden. Föreläsningarna framförs med humor och annorlunda tänkande varvat med fantastiska bilder och träffsäkra frågeställningar.

På ett motiverande, träffsäkert och levande sätt berättar Oskar utifrån sina egna erfarenheter. Oskar föreläser i samband med konferenser och seminarier och som aktiv ledare för grupper till exempel i samband med teamövningar. Varje uppdrag anpassas till situationen och gruppens behov.

Några av de vanligaste utmaningarna som Oskar kan hjälpa dig och ditt företag att lösa är: Hur får man ett team att fungera bra? Vad är målet? Vilka är våra drivkrafter? Hur kan vi samarbeta för att nå målet?

Med unika erfarenheter och upplevelser från extrema expeditioner har Oskar en stor kunskap om hur en organisation, likt i ett äventyr, ska ta sig från A till B. Metaforen med att bestiga Mount Everest eller kappsegling över Atlanten gör det mer överskådligt och ger de anställda ett nytt perspektiv på arbetsuppgiften.

Oskar blev tillsammans med Mikael Reuterswärd de första svenskarna att nå toppen av världens högsta berg Mount Everest, 1990. Fler Himalayaexpeditioner följde och 1994 ledde han en expedition till Lhotse, 8,516m, världens fjärde högsta berg. Oskar blev förste Skandinav att nå toppen.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta