Hem > Personligheter > Nina Karlsdotter

Nina Karlsdotter

Framtidens ledarskap

Är du nyfiken på framtidens ledarskap? Nina Karlsdotter delar med sig av visioner och värderingar som leder dig och dina medarbetare i rätt riktning.

Nina Karlsdotter är en lysande föreläsare inom ledarskap/medarbetarskap med kommunikation och beteendevetenskapen som bas. Hennes förmåga att skapa insikt och förmedla kunskap med humor, energi och integritet är unik.

Ninas mission är att skapa möjligheter och miljöer där människor vill, kan och får utvecklas i sitt ledarskap och i sitt liv. En utmanande uppgift i ett land med en kultur där vi inte ska tro att vi är något och inte tror att vi kan något. Den svenska kulturens reaktiva kommunikationsmönster och otränade förmåga att gå till handling kräver att vi ser världen med nya ögon.

Nina Karlsdotter är västerbottenstjejen med internationell bakgrund som föreläser med kunskap, passion och glimten i ögat. Med arbetslivserfarenhet som chef, projektledare, HR-specialist och karriärcoach har hon en stor ryggsäck av erfarenheter, metoder och modeller för att kunna stödja individen och gruppen till utveckling. Hon är uppvuxen utomlands, med tid i krigets Iran, paradiset Malaysia och ett oroligt Algeriet och senare som vuxen i USA. Det egna mötet med Sverige som 16 åring på Lundsbergs Internatskola blev en kulturkrock som hon fick kämpa för att anpassa sig till, för att kunna känna sig "hemma".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta