Hem > Personligheter > Niklas Laninge

Niklas Laninge

Kreativitet, beslutsfattande och beteendeekonomi

Niklas Laninge är utbildad psykolog och har i fem års tid föreläst och skrivit om kreativitet och beslutsfattande. Han har fått stora företag inom pension och försäkring att applicera psykologiska insikter

Niklas Laninge håller inspirerande föreläsningar om hur människans förmåga att oroa sig sätter käppar i hjulen för vår kreativitet och vårt beslutsfattande. Du får lära dig om vad som påverkar våra beteenden och hur du kan lära dig att påverka andras beteenden. Psykologisk forskning varvas med populärkulturella exempel. Under föreläsningarna får du alltid en chans att se hur du själv kan tillämpa psykologin i din vardag. Se hur du och dina kollegor kan bryta egna orosmönster för att få tillgång till kreativitet och få mod att fatta viktiga beslut.

Föreläsningen kan också ges som en längre workshop då vi arbetar fram en tydligare handlingsplan för hur din arbetsplats kan bli mer kreativ. Vi lär oss om fynd från inlärningspsykologi för att lära oss bli kreativa på beställning samt genererar idéer kring hur er verksamhet kan göras annorlunda.

Niklas har föreläst sedan 2010 och är mycket uppskattad för sitt sätt att entusiasmera, för sitt pedagogiska förhållningssätt och framförallt för sin humor. Han har förläst på universitet, för kommuner och landsting samt för större organisationer. Föreläsningen kan även ges på engelska.

Sedan 2011 har Niklas utvecklat digitala verktyg för psykiatripatienter och driver sedan 2013 läroplattformen Daily Bits Of som på ett år fått över 12 000 personer att tillämpa bland annat psykologi i sin vardag.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta