Mikael Nordmark
Fotograf: Jenny Drakenlind

Mikael Nordmark

När hjärtat får vara med och bestämma

Mikael Nordmark har en bakgrund inom marknadsföring och ledarskap där han arbetat som ansvarig för några av Sveriges mest välkända varumärken. För tio år sedan förändrades hans liv i grunden då hans son Hugo föddes med en mycket allvarlig hjärnskada.

Mikael ändrade bana i livet. Han sade upp sig för sju år sedan från sitt välbetalda chefsjobb på ett stort amerikanskt bolag och startade eget. Han ville hjälpa barn med funktionsnedsättning och deras familjer att få ett bättre liv. Företaget God Assistans bildades och har idag växt till en koncern med mer än 2.000 anställda över hela Sverige.

Mikael berättar om resan han gjort. Hur hans perspektiv på livet ändrats och vad det innebär att ha en son som behöver hjälp med precis allt i sin tillvaro. Om hur Mikael & Hugo upptäckte vilken glädje löpningen gav dem bägge. Om Hur Hugo blev den yngste som genomfört Stockholm Marathon genom att Mikael sprang och sköt på honom i sin specialbyggda vagn.

Mikael berättar om både sorg och glädje. Om en tillvaro som präglats av sjukhusbesök, men också massor av stunder av lycka. Om hur han lyckats bygga upp en verksamhet som präglas av omtanke och hur bra livet kan man bli när man låter hjärtat vara med och bestämma.

Idag har Mikael också startat en stiftelse uppkallad efter Hugo som har som syfte att förbättra livet för barn och ungdomar med funktionsnedsättning samt deras familjer. Han har också startat en egen löpartävling "Glädjeruset" som är Sveriges gladaste och mest inkluderande lopp.

Mikael vill med sina föreläsningar visa att inget är omöjligt. Han vill inspirera och visa att alla kan vara med utifrån sina förutsättningar. Om hur man leder med värderingar och hur vi alla kan hjälpa till att göra världen till en lite bättre plats att leva på.

Föreläsningar;

  • När livet inte blir som man tänkt sig (inspiration, entreprenörskap)
  • Företagande med hjärtat (inspiration, marknadsföring och/eller ledarskap)

Pressbilder

Mikael Nordmark

Mikael Nordmark

Fotograf: Jenny Drakenlind

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2