Hem > Personligheter > Micael Bindefeld

Micael Bindefeld

Festfixare, rådgivare för PR och spektakulära events

Micael Bindefelt är festfixaren par préférence, men han och hans företag arbetar med mycket mer. Som att tränga igenom mediabruset med aktiviteter som ger redaktionell uppmärksamhet.

Micael Bindefeld brukar uppfattas som sinnebilden för en festfixare, men med sitt företag greppar han över en betydligt större kaka. Företaget arbetar med rådgivning och consulting inom PR och events, och målsättningen är att tränga igenom mediebruset bl.a. genom spektakulära och fantasifulla events, för att ge sina kunder största möjliga redaktionella uppmärksamhet. Som talare framträder Micael Bindefeld tillsammans med en samtalspartner och talar om sitt entreprenörskap, hur man kan använda events som PR-verktyg och om hur man gör för att bygga starka varumärken.

Micael Bindefeld föddes 1959 och växte upp i Göteborg. Föräldrarna hade gärna sett att Micael blev advokat, men på tröskeln till Uppsala Universitet vände han helt om, för att i stället påbörja sin yrkesverksamma bana som frisör i Göteborg. Fyra år senare flyttade han till Stockholm och inom kort stod innefolket på salongens kundlista – och i hans adressbok. Micael Bindefeld insåg vilken genomslagskraft i media som kunde skapas genom att arrangera uppseendeväckande fester och events, och på den vägen är det

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta