Hem > Personligheter > Mia Hultman

Mia Hultman

Stark värdegrund, kommunikation och positiv förändring

Mia har arbetat med kommunikation, värdegrund och förändringsprocesser sedan 1991. Som en av Sveriges ledande experter på värderings- och förändringsprocesser förmedlar hon ett positivt tänk kring värderingar, förändring och organisationsstruktur.

Efter att under många år ha arbetat som legitimerad sjuksköterska både i Sverige och USA, valde Mia att utveckla sin specifika kompetens genom väsentliga utbildningar i psykologi, pedagogik och teamutveckling. I bagaget har hon även utbildningar i affärskommunikation och kommunikologi. Ja, sedan är hon förstås mamma, hustru och golfentusiast också.

Sina föreläsningar kryddar hon med ingredienser från verkliga livet, allt från händelser och erfarenheter från coachuppdrag inom idrotten till värdefulla lärdomar från förändrings- och värderingsprocesser. Hon föreläser ofta om värderingarna som styr våra liv och såväl som olika organisationer och låter åhörarna fundera på sina egna värderingar. Du kan förvänta dig stor delaktighet, konkreta tips, glädje och aha-upplevelser.

Som författare har hon skrivit den prisbelönta boken En värdefull bok där hon lyfter fram hur en stark värdegrund stärker varumärket och banar väg för framgång. En perfekt handbok för chefer som vill utveckla sin organisation framgångsrikt och stärka företagets varumärke.

Hon har även skrivit En värdefull ledare, som guidar dig genom de element som har grundläggande betydelse för att du ska nå kontinuerlig framgång i sitt ledarskap. Ett ledarskap där du är huvudperson med värderingar som en stadig plattform. Ett självledarskap där vi alla är ledare i våra egna liv Boken finns översatt till engelska: A valuable leader.

Ett urval av hennes uppdragsgivare är: Systembolaget, Björn Borg, HSB, SJ, adidas, Arbetsmiljöverket och SATS m fl.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta