Martin Rolinski

Martin Rolinski

Digitalisering - Den du är idag, är inte den du är imorgon

Digitaliseringen leder till förändring i alla branscher. Med underhållande anekdoter och analyser kommer Martin skräddarsy sin föreläsning om hur detta kan påverka just din bransch.

Martin Rolinski har en bakgrund som erkänd artist som turnerat över hela världen med bandet Bodies Without Organs tillsammans med Marina Schiptjenko och Alexander Bard. Martin är utbildad civilingenjör som jobbat på bl.a. Telia där han lanserade världens första musik och tv tjänster som var abonnemangsbaserade. Utöver detta har han drivit en content-byrå och ett produktionsbolag som producerade reklamfilmer, konserter, dokumentärer och framförallt olika gaming-tv format. Idag driver han We Are Voice, en musiktjänst för alla som vill sjunga i kör eller spela musik tillsammans.

Martins breda bakgrund inom innehållsbranschen, som innehållsansvarig i Telecom-världen och entreprenör tillsammans med hans artisteri har gett Martin en unik insyn i hur digitaliseringen i grunden förändrat underhållnings- och innehållsbranschen.

Martin delar med sig av betraktelser och erfarenheter som handlar om hur en större förändring inom t.ex. musikbranschen, spiller över och fullständigt förändrar hur vi betraktar musik och underhållning från alla perspektiv. Alla roller är förändrade.

I en digitalisering av en bransch så kommer relationer och roller förändras. Denna förändring gäller även er bransch. Med underhållande anekdoter och analyser kommer Martin skräddarsy sin föreläsning om hur detta kan påverka just din bransch.

Martin presenterar ett perspektiv som kommer få er att tänka till och se på både er själva och er bransch på ett nytt sätt. Kommer den ni är idag vara den som ni är imorgon? Samtidigt får ni även en underhållande upplevelse.

Pressbilder

Martin Rolinski

Martin Rolinski

Entreprenör

Fotograf: Morgan Norman

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2