Hem > Personligheter > Maria Montazami

Maria Montazami

Folkkär deltagare i Svenska Hollywoodfruar

Maria Montazami är hemmafru, inredare och bloggerska. Hon slog igenom under 2009 som en av deltagarna i TV3-serien Svenska Hollywoodfruar.

1987 åkte hon på semester till Los Angeles, för att hälsa på sin syster. Maria stannade sedan i Los Angeles för att först arbeta som au pair och senare som servitris på en restaurang. Där lärde hon känna ägaren Kamran Montazami, som ursprungligen är från Iran och som hon senare gifte sig med. Ett par år senare blev Kamran Montazami en framgångsrik mäklare och de flyttade till Laguna Niguel, Kalifornien, där de har uppfostrat fyra barn. Maria Montazami har alltid älskat inredning och numera så arbetar hon även med homestyling och som bloggare.

På Gaygalan 2010 i Stockholm medverkade Maria Montazami som prisutdelare för kategorin Årets bok och hon fick även ta emot pris i kategorin Årets: vi älskar dig, framröstad av tidningen QX:s läsare. Hon har lånat ut sin röst till den svenska hamburgerkedjan Max och vi har även sett henne i Vings framgångsrika reklam. Maria Montazami är enormt folkkär och hennes fans är många.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta