Hem > Personligheter > Malin Sävstam

Malin Sävstam

Underlätta ditt möte med livets stora förändringar

Malin Sävstam överlevde tsunamin i Thailand men förlorade man, barn och vänner. Hon berättar om hur livet ändå går vidare.

Malin Sävstam föreläser om vad är det som är gratis, alltid tillgängligt och enkelt. Om vad är det som knappt syns men som kan göra all världens skillnad på insidan. Du kommer ta del av de praktiska verktyg Malin dagligen använder men även om de insikter hon fått i livets hårda skola. Hur gör man för att leva sitt liv lite mer smooth? Lite enklare och lite gladare? Utan rädslor och bitterhet? Hur gör jag för att inte hela tiden haka upp mig på livets alla kullerbyttor och snubbeltrådar? Att hinna njuta medan tid är och inte oroa mig för det som kommer? Lyssna, känn, skratta och öva tillsammans med Malin.

Malin överlevde flodvågskatastrofen i Thailand 2004, men förlorade sin man, två av sina tre barn och tre nära vänner. Tack vare hennes dagliga träning med andning och kropp kan hon nu säga att hon lever ett helt och rikt liv. Malin har en omfattande yrkeserfarenhet bl.a. från olika marknadsfunktioner inom SAS, som projektledare och VD på en reklambyrå och från den egna konsultfirman. Idag arbetar hon som yogalärare och är en erfaren föreläsare. Hennes bok När Livet Stannar har sålt i drygt 65 000 exemplar. 2009 var hon sommarvärd i P1. I mars 2013 publicerades hennes bok Kärleken är starkare än döden. 2014 gjorde SVT programmet "Min Sanning" med Malin som gäst. Hon står bakom varumärket Yoga it´s You som gör vackra yogasmycken. Se mer på yogaitsyou.se. I oktober 2013 lanserade Malin tillsammans med tre kollegor yogamakes.com som är en online yogastudio med över 120 yoga och meditationsklasser.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta