Hem > Personligheter > Maja Söderberg

Maja Söderberg

Om klimat i olika former och om klimatsmart entreprenörskap

Maja Söderberg talar om recept och inspiration för en hållbar livsstil och hur man kan använda detta i sitt entreprenörskap.

Maja Söderberg är författare till boken "Majas klimatmat – recept och inspiration för en hållbar livsstil". Hon är utbildad i resursbevarande försörjning med fokus på mat. Hennes ämnen är klimatmat – inspirationsföreläsning och provsmakning, konkurrera med klimatmat, klimatmat i offentlig sektor, recept på en hållbar livsstil, samt klimatmat och hälsa. Maja Söderberg talar även om sitt entreprenörskap under rubriken klimatsmart entreprenör.

Klimatforskarnas budskap är fyllt av hopp. Klimatförändringarna berör och oroar. Maja lyckas med konststycket att fokusera på det positiva i klimatforskarnas rapporter – nämligen att vi fortfarande har alla möjligheter att bromsa klimatförändringarna – förutsatt att vi tar utmaningen på allvar och börjar vårt klimatarbete, ja helst igår. Maten står för omkring 30 % av våra växthusgasutsläpp och att laga klimatmat gör därför stor skillnad, oavsett om det sker i ett restaurangkök, ett skolkök eller där hemma. Klimatmat har många hälsofördelar och går utmärkt att laga med bibehållen budget. Efter att ha lyssnat på Majas föreläsning går man helst direkt hem till köket och sätter igång.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta