Magnus Swartling
Fotograf: Katarina Norström

Magnus Swartling

Kommunikation och högre lönsamhet

Det som främst präglar Magnus Swartling är lagidrott och i synnerhet curling då han var en viktig kugge i Lag Peja Lindholm, ett av världens mest framgångsrika herrlag genom tiderna.

Framgången grundades i lagets målmedvetenhet och viljan att förbereda sig på bästa tänkbara sätt. Deras lagmaskin är berömd. Efter 14 år i IT-branschen har Magnus Swartling också bred erfarenhet av näringslivet och vet hur idrottsliga principer lätt appliceras på andra områden för att nå högre effektivitet och bättre resultat.

Precis som inför en curlingmatch är förberedelserna avgörande. Magnus är mycket noggrann i förarbetet för att fånga upp det som verkligen är viktigt för Dig. Med konkreta exempel skapas stort värde för åhöraren och det är lätt att fångas när han pratar om kommunikation, personligt ansvar och att bygga laget. Med sin personliga och förtroendeingivande stil drar han in åhörarna i det som händer med historier och exempel från curlingen och affärslivet. Genom enkla analogier blir det enkelt att översätta det som sägs till Din egen vardag. Magnus är duktig på att fånga upp det som händer och skapar en lättsam och skön atmosfär tillsammans med publiken.

Organisationer som kommunicerar och samarbetar dåligt är mycket kostsamma. För företaget kostar det sämre lönsamhet och högre personalomsättning. För individerna kostar det låg arbetsglädje, stress och alldeles för ofta den berömda väggen. Magnus har själv upplevt brister under sina 14 år inom IT-branschen i form av samarbeten, kommunikation och ledarskap som haft mer att önska. Via personer i sin omgivning, som beskriver samma problematik, så har han insett att detta är ett generellt problem.

Magnus samlade erfarenhet från näringsliv och idrott har han förpackat i ett koncept som vänder sig till hela företaget, avdelningen eller projektet som behöver en gemensam plattform att utgå ifrån. Magnus talarstil är enkel, rakt på sak, energifylld och ibland lite provocerande för att skapa eftertanke. När du lämnar lokalen så har du konkreta tips på vad du kan göra för att skapa ett större värde för dig som person men också för ditt lag.

Pressbilder

Magnus Swartling

Magnus Swartling

Fotograf: Katarina Norström

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2