Hem > Personligheter > Magnus Svensson

Magnus Svensson

Kock, sommelier, matkonsult. Författare, talare, radiopratare

Magnus Svensson är även kreativ ledare på Restaurangakademien och hans föreläsningar handlar om hur man lagar mat, hur man kombinerar mat med dryck, men också om måltidens historia och om trenderna.

Magnus Svensson är kock. Han är också fil. kand. i måltidskunskap, sommelier, författare, matkonsult, konferencier, TV-kock, radiopratare, talare och kreativ ledare på Restaurangakademien. Hans föredrag handlar, som sig bör, om matlagning i alla dess former, om gastronomi och matglädje, men också om måltidshistoria och trender. Magnus talar även om alla olika drycker vi konsumerar, och gärna om kombinationen av mat och dryck.

Magnus Svensson har jobbat på de flesta positioner inom restaurangvärlden, från starten på ett servicehus i Hälsingland till rektorsjobbet på sommelierutbildningen. Huvudfrågan är: Hur ser gästerna på oss och hur kan vi få dem att bli än mer nöjda? Magnus menar att svaret är att man måste ha en helhetssyn på måltiden, eftersom det är så mycket som spelar in för att få en gäst att säga de förlösande ord alla restauratörer måste sträva efter "men vad trevligt och vad gott det var".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta