Hem > Personligheter > Magnus Holmberg

Magnus Holmberg

Professionell seglare på Americas Cup-nivå

Magnus Holmberg har seglat i OS och har en massa EM- och VM-medaljer. Han talar om teambuilding, innovationer och om hur man genomför projekt i en starkt konkurrensutsatt miljö. Och om segling förstås.

Magnus Holmberg är professionell seglare på världsnivå. Magnus är civilingenjör, men har ägnat sitt liv åt seglingen. Han har varit med i OS flera gånger, han har ett flertal EM- och VM- medaljer i Soling och han har rankats som etta i världen i flera discipliner ett antal år. Under de senaste sju åren har han arbetat som rorsman, strateg, medlem i ledningsgruppen, sportsmanager, skipper och rorsman i den största svenska seglingssatsningen någonsin, nämligen deltagandet i America’s Cup med båten Victory Challenge. Magnus Holmberg föreläser om ledarskap, teambuilding, projektledning, innovation och utveckling i en konkurrensutsatt miljö samt förstås även om segling och om America’s Cup.

America’s Cup är segelsportens mest prestigefyllda och åtråvärda tävling. Här befinner man sig inte bara på den högsta sportsliga nivån inom segelsporten, utan den tekniska utvecklingen måste också drivas med samma intensitet som den sportsliga. Samspelet mellan designers, tekniker, båtbyggare, segelmakare och seglare – 130 personer från 28 nationer – måste fungera och driva projektet framåt varje dag.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta