Hem > Personligheter > Kathrine Aspaas

Kathrine Aspaas

Ekonom, journalist och expert på internationella relationer

Kathrine Aspaas är ekonomen, journalisten och internationella relationer-fantasten som menar att vi lever i generositetens tidsålder. I affärslivet är det inte bara pengar som gäller. De mjuka värdena, såsom generositet och öppenhet är minst lika viktiga.

Kathrine Aspaas har varit verksam som ekonomijournalist i drygt 20 år. Hon var den första kvinnliga ledarskribenten på Aftenposten och skriver för The Huffington Post. Att som kvinna slå sig fram i en bransch som domineras av män och att dessutom ha dålig självkänsla, lade grunden till Kathrine Aspaas nyfikenhet på forskning om mänskligt beteende. Hon läste det hon kom över från hjärnforskningen och peppade sig själv med hjälp av mental träning. Väl stärkt satte hon av mot USA där hon läste en masterutbildning i internationella relationer vid New York University. Detta blev upptakten till hennes karriär som bästsäljande författare och föreläsare.

Kathrine Aspaas kallar vår tid för generositetens tidsålder. I sin bok "Raushetens tid", som tar avstamp i forskning och i hennes erfarenheter från såväl näringslivet som i hemmet, utforskar hon just generositeten och de mjuka värdena som blir en alltmer integrerad del i både offentlig och privat sektor. Det är om just generositetens tidsålder som hon talar om i sina föreläsningar. Lär dig mer om drivkrafter, mänsklig interaktion och människobilder, allt med en koppling till ekonomi och affärslivet, i Kathrine Aspaas föredrag

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta