Hem > Personligheter > Linda Lindorff

Linda Lindorff

Programledare för När & Fjärran och Bonde söker fru

Utanför TV-studion arbetar Linda Lindorff (tidigare Isacsson) som moderator och konferencier samt föreläser om sina resor och all den mediaproduktion hon varit involverad i.

Vi förknippar kanske Linda Lindorff främst med reseprogram, eller åtminstone utomhusprogram, och det är nog ingen slump att hon har hamnat just där eftersom hon alltid har gillat att ägna sig åt utomhusaktiviteter såsom jakt, fiske, skid- och skoteråkning m.m.

Annat som kan vara intressant att veta om Linda är att hon gillar mat, fotografering, människor och musik, samt att hon valdes till fröken Sverige 1990. Linda började arbeta som allmänreporter på TV4:s lokal-tv i Umeå och utbildade sig så småningom till journalist på Strömbäcks folkhögskola. Av en händelse fick hon sedan arbete på TV3:s nyheter och väder, och med det var Lindas tv-karriär inledd. Därefter har man bl.a. kunnat se Linda i program som När & Fjärran, Farligt möte, Bonde söker fru och Äntligen trädgård.

Höjdpunkten i Lindas tv-karriär än så länge är enligt henne själv utan tvekan Aftonbladets stora tv-pris som hon blev tilldelad som bästa kvinnliga tv-personlighet. Med positiv energi och nyfikenhet åtar sig Linda Lindorff konferenciers- och moderatorsuppdrag och hon föreläser gärna om ämnen som resor, tv-inspelningar och mediaproduktion, "Utmana dig själv" samt motion och hälsa.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta