Lena Lehmann
Fotograf: Sauman Ng Agerberg

Lena Lehmann

I vårt föränderliga arbetsliv är människan i fokus

mångåriga erfarenhet från företagshälsa och strategiskt hälsoarbete belyser hon sambandet mellan hälsa, hållbarhet och prestation som en av de viktigaste framgångsfaktorerna i dagens föränderliga arbetsliv.

Lena är övertygad om att kunskapen om arbetsmiljö och hälsa är något som måste förmedlas med engagemang, humor och enkelhet – att förenkla det som ibland kan kännas svårt och tungt.
Lena menar att människokunskapen är central för chefer, grupper och individen själv. En kunskap som kan stimulera till de val som mest effektiva.

Lena Lehmann är organisationskonsult, ergonom i MTO (människa, teknik, organisation, KTH) och fysioterapeut. Lena har mångårig erfarenhet från utbildning inom området arbetsmiljö, hälsa och friskvård. Hon har skapat flera olika utbildningsprogram och kundunika utbildningar i arbetsmiljö. Hon har varit lärare på sjukgymnastutbildningen, utbildare och utvecklare inom Friskis och Svettis riksorganisation och skrivit artiklar om hälsa och arbetsmiljö i olika tidskrifter.

De senaste 18 åren har Lena varit anställd på Feelgood företagshälsa. Där har verkat i chefsbefattningar, samt verksamhets och affärsutveckling. Nu är Lena fristående konsult i arbetshälsa med fokus på utbildning.

Hon har fördjupad kunskap i vad som initierar förändringsprocesser i organisationer, grupper och hos individer.

När Lena föreläser tar hon fram sin ståuppkomiker-ådra, använder metaforer och gör det på ett positivt sätt och med mycket humor, för hon vågar vara lagom småfräck och dessutom driver hon lite med sig själv.

Lena kan leverera kurser, utbildningar, seminarier, workshops och vara moderator.

Upplägget på utbildningsinsatserna utgår ifrån evidens, forskning och beprövad erfarenhet. Upplägget på utbildningarna planeras alltid i samråd med kunden/uppdragsgivaren så att en kundunik anpassning är i fokus. Lust och engagemang med frihet från pekpinnar är viktiga faktorer för att kunskapen skall leda till goda effekter. Ett aktivt deltagande från kursdeltagarna är en självklarhet.

Lena är en van och uppskattad retoriker med stor pedagogisk förmåga.

Pressbilder

Lena Lehmann

Lena Lehmann

Fotograf: Sauman Ng Agerberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2