Hem > Personligheter > Lena Lehmann

Lena Lehmann

Sjukgymnast med intresse för människans friskfaktorer

Lena Lehmann menar att den enskilde medarbetarens livsstil måste vara av det största intresse för den organisation hon arbetar i eftersom detta påverkar dess resultat.

Lena Lehmann är sjukgymnast, med extra stort intresse för människans friskfaktorer och har jobbat med det mesta från idrottsmedicin till hjärtrehabilitering. Hon har skapat flera olika utbildningsprogram, hon har varit lärare på sjukgymnastutbildningen, undervisat ledare på Friskis och Svettis från flera olika länder i många år och skrivit artiklar om hälsa i olika tidskrifter. För närvarande arbetar Lena som chef för en av Feelgoods friskvårds- och rehabiliteringsanläggningar i centrala Stockholm. Lena Lehmann föreläser om hälsa och livsstil, träningslära och om det friska ledarskapet. Andra ämnen är mat, sömn och vikten av återhämtning.

Lena menar att eftersom människan är det stora kapitalet i många organisationer, är den enskilde individens livsstil viktigt för organisationen och dess resultat. Hon har ett särskilt intresse för vad som initierar förändringsprocesser hos människor. Och när Lena föreläser tar hon fram sin stå-upp ådra och gör det på ett positivt sätt och med mycket humor, för hon vågar vara lagom småfräck och dessutom driver hon lite med sig själv.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta