Hem > Personligheter > Kristina Ahlström

Kristina Ahlström

Personalfrågor, sekretess och förvaltningsrätt

Kristina Ahlström är en av Sveriges mest kunniga jurister inom personalfrågor, arbetsrätt för chefer och förvaltningsrätt. Hon har hämtat materialet i sina föreläsningar dels från den akademiska världen och dels från egna erfarenheter.

Kristina Ahlström har mångårig erfarenhet av arbete som jurist vid flera statliga myndigheter. Främst har hon arbetat med förvaltningsrätt och arbetsrätt hos bland annat Skatteverket, inom universitets- och högskolesektorn samt vid Regeringskansliet och har medverkat i flera statliga utredningar. Hon har även erfarenhet av domstolsarbete vid tingsrätt och exekutionsrätt vid en regional kronofogdemyndighet. Kristina är också fil.kand. med pedagogik som huvudämne. I dag bedriver hon egen juridisk verksamhet. Numera är Kristina advokat med egen advokatbyrå.

Under åren har Kristina genomfört ett stort antal egna utbildningar och föreläsningar inom både det förvaltningsrättsliga och det arbetsrättsliga området samt om personuppgiftslagen.

Kristina är även författare till ett flertal böcker inom ämnen som "Offentlighet och sekretess inom personalområdet", "Kollektivavtal" och "Anställning vid en statlig myndighet".

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta