Kristian Wrethander

Kristian Wrethander

Att nå toppen och stanna kvar där!

Kristian Wrethander föreläser om hur man sätter upp motiverande mål. Att hans metod fungerar kan man tydligt se på hans lyckade karriär som handbollspelare och -tränare på elitnivå samt på hur han sedan blev en mycket framgångsrik försäljningschef.

I mer än 20 år har Kristian Wrethander lett organisationer upp till toppen och sedan fått dom att stanna kvar där. Det är, enligt Kristian, relativt enkelt att nå toppen en gång men att kunna göra det igen och igen kräver något helt annat och däri ligger den stora utmaningen och den stora prestationen! Att kunna återupprepa en framgång gång efter gång kräver en stor förståelse för vad som krävs i form av motivation, målsättningar och en väldigt tydlig röd tråd genom hela organisationen!

Genom sin bakgrund som toppidrottare, toppsäljare, idrottsledare och nu försäljningschef inom näringslivet tar Kristian under sina föreläsningar med dig på en inspirerande resa mot framgång.

Under sin idrottskarriär som spelare och tränare tog Kristian sitt lag till 6 SM-Guld, spelade VM och EM-slutspel samt var förbundskapten för vårt herrlandslag i volleyboll. Vid sidan av detta fanns hela tiden en karriär som toppsäljare.

De samlade erfarenheterna av detta togs med i nya utmaningen som försäljningschef på försäkringsbolaget If där Kristian nu mer än fördubblat såväl försäljningen per stol som bemanningen på sitt kontor. Kristian har en väldigt tydlig linje i vad som krävs för att nå toppen inom organisationer och hur man sedan lyckas stanna kvar på toppen år efter år. En linje som visat sig väldigt framgångsrik oavsett om det har handlat om elitidrott eller som nu i näringslivet och försäljning.

Varje individ är unik och det är i detta Kristian hittar sin framgång. Att motivera varje person att nå just sin maximala kapacitet och sedan kunna hitta motivation för att fortsätta utvecklas är vad Kristian är bäst på. Kristian vet vad som krävs för att lyckas såväl inom elitidrotten och näringslivet och han delar på ett inspirerande sätt med sig av detta under sina föreläsningar.

Så vill du öka prestationen och lönsamheten på ditt företag, samt även förstå vad som krävs för att hålla sig kvar på toppen när man väl har tagit sig dit – då är detta föreläsningen för er.

Kristian Wrethander

Kristian Wrethander

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2