Hem > Personligheter > Kelly Tainton

Kelly Tainton

Hjärnan, hållbar hälsa och toppresterade organisationer

Kelly Tainton pratar om prestation, hälsa, kreativitet och hjärnforskning på ett lättillgängligt och underhållande sätt.

Tillsammans med neuroforskare på Karolinska Institutet fokuserar han på hjärnaktivitet och individens förmåga att prestera under höga krav i en stressig yrkesvardag. Där tittar de på hjärnceller och deras förmåga att tex. reparera sig när arbetet kräver tex. att "hålla 1000 bollar i luften" och vad som skiljer kvinnor och män åt. Hur kan man behålla sin hälsa och samtidigt prestera som bäst - vad säger hjärnforskningen?

Kelly talar bland annat om vad för typ av ledarskap som behövs i framtida framgångsrika organisationer. Han talar även om hur man hittar och utvecklar talangerna i organisationen och om hur nya neurovetenskapliga upptäckter visar vägen för framtidens tillväxtmöjligheter!

Kelly arbetar med utveckling av ledarskap, hållbar hälsa, försäljning och prestation inom organisation och näringsliv. Hans fokus ligger på individrelaterad produktivitet inom kvalificerade tjänster. Det senaste decenniet har han varit verksam inom multinationella företag och levererat lösningar som minskar gapet mellan individer som är produktiva och välmående under höga krav - och de som har utvecklingspotential.

Tidigare har han arbetat på Utbildnings- och Kulturdepartementet med inriktning på kompetens, expertis och rekrytering. Han har även under flera år varit verksam som reporter på Sveriges radio P1 med egna reportageserier om diskriminering och prestationsklimat. Kelly arbetar med allt från kortare inspirationsföreläsningar till längre utbildningsupplägg och workshops.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta