Kelly Tainton

Kelly Tainton

Hjärnan, hållbar hälsa och toppresterade organisationer

Kelly Tainton pratar om prestation, hälsa, kreativitet och hjärnforskning på ett lättillgängligt och underhållande sätt.

Kelly Tainton fokuserar på hjärnaktivitet och individens förmåga att prestera under höga krav i en stressig yrkesvardag. Där tittar de på hjärnceller och deras förmåga att tex. reparera sig när arbetet kräver tex. att "hålla 1000 bollar i luften" och vad som skiljer kvinnor och män åt. Hur kan man behålla sin hälsa och samtidigt prestera som bäst - vad säger hjärnforskningen?

Kelly talar bland annat om vad för typ av ledarskap som behövs i framtida framgångsrika organisationer. Han talar även om hur man hittar och utvecklar talangerna i organisationen och om hur nya neurovetenskapliga upptäckter visar vägen för framtidens tillväxtmöjligheter!

Kelly arbetar med utveckling av ledarskap, hållbar hälsa, försäljning och prestation inom organisation och näringsliv. Hans fokus ligger på individrelaterad produktivitet inom kvalificerade tjänster. Det senaste decenniet har han levererat lösningar som minskar gapet mellan individer som är produktiva och välmående under höga krav - och de som har utvecklingspotential.

Kelly arbetar med allt från kortare inspirationsföreläsningar till längre utbildningsupplägg och workshops.

Pressbilder

Kelly Tainton

Kelly Tainton

Skådespelare

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2