Hem > Personligheter > Karolina Johnsson

Karolina Johnsson

Diplomatdottern som dömdes till 50 år i fängelse i Thailand

I augusti 1994 greps diplomatdottern Karolina Johnsson i tullen på Bangkoks flygplats. Någon hade gömt heroin i ett lönnfack i en resväska som hon hade gått med på att hjälpa till att bära.

Hur reagerar man när man helt plötsligt och oväntat, befinner sig i en situation som man varken har valt eller kan påverka? Det hände Karolina Johnsson, hela hennes liv förändrades på en enda gång. Någon hade gömt heroin i ett lönnfack i resväskan som hon hjälpte till att bära. Hon blev gripen i tullen i Bangkok, augusti 1994.

Hon lyckades med nöd och näppe undvika dödsstraff och dömdes istället till 50 år i fängelse i Thailand. I stället för att sitta av hela straffet som hon dömdes till, blev hon villkorligt släppt efter 12 år. Men det viktigaste av allt, var den inre resa som Karolina Johnsson upplevde. Den resa som idag har gjort henne starkare, gladare och lyckligare.

Karolina Johnsson föreläser om självkänsla, egenmakt och självförtroende. Om livets paradoxer och hur vi vinner på dem. Hennes föreläsningar brukar beskrivas som både inspirerande och motiverande. Karolina berättar på ett engagerande sätt och är alltid öppen för frågor och diskussioner.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta