Josefin Johansson
Fotograf: Morgan Norman

Allsångsledare, konferencier och komiker

Josefin Johansson

Lyfter stämningen till max med mycket energi

Josefin Johansson är idésprutan och mångsysslaren som sjunger lika bra som hon skämtar och allra helst i kombination om hon själv får välja.

Hon har skrivit och agerat för TV och radio sedan 2006 då hennes karriär började på Sveriges Radio P3 och hon har arbetat med flera av Sveriges mest populära radioprogram såsom "Pang Prego", "Morgonpasset Sommar" och "Musikguiden i P3: Sommarsession". Josefin har medverkat i många olika TV-program bl.a. "Allsång på Skansen", "Så ska det låta", "Intresseklubben", "Kändisbarnvakten", "Det stora matslaget", "Dobidoo" och "Extra Extra". Dessutom har hon jobbat som manusförfattare för t.ex. "Robins", "Gabba Gabba" och "Helt Sant".

Utöver TV och radio står Josefin mer än gärna på scen som komiker, sångare, allsångsledare och skådespelare. Sedan 2009 har hon ståuppat runt om i Sverige och har på senaste tiden även lagt mycket fokus på en internationell karriär, bl.a. har hon uppträtt i England, Japan och Tyskland. Hon har varit nominerad till Årets kvinnliga komiker två gånger. Josefin turnerade i Sverige med föreställningen "Tjejgrejer" som nominerades till Årets föreställning. Hon har även skrivit och medverkar i teaterföreställningen "Drottningsylt" tillsammans med Robert Noack.

Låt Josefin leda er allsång
Förutom att vara en knivskarp konferencier eller en jätterolig ståuppare kan Josefin även agera allsångsledare med hennes egna 90-tals-allsång "My Little Allsång" - en härlig teambuilding-aktivitet och energiboost till konferensen.

Föreläsningen "Jossarwisser" med Johar Bendjelloul
En underhållande föreläsning av och med Josefin Johansson och Johar Bendjelloul om bildningens historia, den stora kärleken till allmänbildning och varför bildning är så viktig. I denna föreläsning ger Jossan och Johar er bildningens historia, hur de inhämtar kunskap och hur du själv blir mer allmänbildad. Tips och trix och kanske en och annan bakom-kulisserna anekdot. Så ska du se att du snart spöar hela familjen eller samtliga kollegor i nästa frågesport!

Knyckare & Josefinito
Josefin Johansson och komiker-kollegan Emma Knyckare är en oslagbar duo att boka som konferencierer, galavärdar eller Quizledare. De har exempelvis lett "Svenska standup-galan" och Radiopriset "Guldörat" och flertalet digitala Quiz för folk och företag samt har grundat och driver "Humorkollo" – ett initiativ för att locka fler tjejer till stand-up-scenen.

Pressbilder

Josefin Johansson

Josefin Johansson

Programledare

Fotograf: Morgan Norman

Underhållning

Musik & Dans

Musik & Dans

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2