Jörgen Lennartsson
Fotograf: Bildbyrån

Jörgen Lennartsson

Från Elitfotboll till framgångsrikt ledarskap. Vad skapar effektiva vinnande lag

Upptäck hemligheterna bakom att bygga framgångsrika team, stärka kommunikationen och hantera utmaningar – lyssna till en svensk fotbollslegend.

Jörgen Lennartsson är en erfaren och framstående ledare, tränare och förbundskapten inom svensk elitfotboll med över 30 års erfarenhet. Hans imponerande meritlista inkluderar bland annat SM-guld med IF Elfsborg, Cupmästare, SM-silver och SM-brons med IFK Göteborg, U21 EM-brons med Sverige och avancemang till Allsvenskan med både BK Häcken och Helsingborgs IF. Som en scout för det danska landslaget under VM i Ryssland har Jörgen också erfarenhet av internationell fotboll.

Utöver sina framgångar på fotbollsplanen är Jörgen även en uppskattad föreläsare inom både näringslivet och idrottsvärlden. Han anpassar sina föreläsningar efter kundens önskemål och behov, och täcker ämnen som ledarskap, teambuilding, kommunikation, målsättningsarbete och att coacha en ny generation.

Jörgen har även blivit belönad med utmärkelser som årets tränare och varit nominerad som årets idrottsledare.Han driver ledarskapspodden "Coach meet Coach" där han diskuterar ledarskap, målbilder och hur man bygger ett team med en vinnande attityd tillsammans med andra tränare och ledare.

Genom att boka Jörgen Lennartsson som föreläsare får ni ta del av hans unika och framgångsrika ledarstil som har utvecklats genom åren. Han delar med sig av konkreta verktyg och metoder för att förbättra ert ledarskap, bygga vinnande lag och skapa väl fungerande grupper och miljöer. Jörgen erbjuder också insikt i hur man kan hantera både med- och motgångar samt långsiktigt målsättningsarbete för både individer och grupper.

Med sin erfarenhet av arbete i Skandinavien kan Jörgen även belysa skillnader i ledarskapskultur, kommunikation och arbetsmetoder mellan Sverige, Norge och Danmark. Hans karismatiska och engagerade föreläsningar är perfekta för kund- och personalaktiviteter eller för att inspirera till bättre ledarskap och samarbete inom organisationer och företag.

Pressbilder

Jörgen Lennartsson

Jörgen Lennartsson

Fotbollscoach

Fotograf: Bildbyrån

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2