Hem > Personligheter > Janne Schaffer

Janne Schaffer

En av landets främsta gitarrister

Janne Schaffer kan tala musikminnen och härliga anekdoter från sin långa musikkarriär och om alla kollegor i branschen han har träffat och spelat med. Allt detta med värme, humor och självdistans.

Janne Schaffer är en av landets främsta och mest kända gitarrister. Janne bjuder på en musikalisk resa med turnéminnen och färgstarka anekdoter från sin snart fyra decennier långa karriär. Han gör det tillsammans med Janne Schaffers Elektriska band, ett handplockat band bestående av den nya generationens musikelit.

Han tilldelades Grammis, årets instrumental 1989. Han har en egen guldskiva från första skivan ,två guldskivor Electric Banana Band och Grammis 2001 för bästa barnskiva Electric Banana Band. 2005 fick Janne regeringens Illis Quorum-medalj.

Resan spänner över en mängd genres, artister och generationer, där bandet bjuder på allt ifrån sina progressiva Instrumentalmusik från 1970-talet till några av Ted Gärdestads låtar, ABBA och Björn J:son Lindhs Brusa högre lilla å. Lägg till ett knippe av Jannes egna låtar, som Halkans affär, Claire, Norrland med flera, och slutligen också musiken från den kritikerrosade miljömusikalen "Banankontakt" (Malmöoperan), med alla Electric Banana Band:s klassiker. I en gränsöverskridande kväll, både vad gäller genre och generationer, får du alltså följa med Janne och hans band på en oförglömlig musikalisk resa. Det hela berättas med värme, självdistans, en stor portion humor och en glödande passion för musik och underhållning.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta