Hem > Personligheter > Janique Svedberg

Janique Svedberg

Livscoach och föreläsare – Känd från tv3:s New York-fruar

Janique Svedberg är livscoachen som känns igen från tv3:s New York-fruar. Hon föreläser ofta under rubriken "Att bryta ett destruktivt beteende".

Janique klev rakt från tonårsvardagen i Göteborg till ett jet set-liv och som en av "kokosnötterna" i Kid Creole and the Coconuts festade hon med Prince, David Bowie och U2. Efter åren som artist drev hon det hetaste konstgalleriet på Manhattan och även i Hong Kong och klev sedan över till en framgångsrik karriär som mäklare i USA. Hon har också medverkat i ett flertal filmer som ex - Against All Odds (1984), New York Stories (1989), The Forbidden Dance (1990), Identity Crisis (1990), Only You (1992), Car 54, Where Are You? (1994)

Hela tiden sorgkantades livet av eget och andras missbruk, själv var hon beroende av både alkohol och smärtstillande tabletter i långa perioder. Vändpunkten kom med en spirituell upplevelse som fick henne att våga möta sina inre rädslor. Idag är hon drogfri och hon arbetar som föreläsare och livscoach med att hjälpa andra att bryta destruktivt beteende och att "komma loss" i livet. "Attitude is everything – so pick a good one".

Janique har en bror med Downs syndrom vilket också har inspirerat henne att skapa ett dansprogram och skriva böcker för barn med särskilda behov.

Janique använder dina personliga erfarenheter för att hjälpa människor att bryta sina destruktiva beteenden. I sin strävan efter att vilja hjälpa andra att förändra sina liv har hon genomgått fler coachutbildningar är certifierad inom Prime for life och jobbar internationellt.

Som livscoach hjälper Janique människor till ett liv bort från destruktivitet och misslyckanden.
Janiques ändlösa energi att hjälpa andra att uppnå det bästa och att bryta destruktiva beteenden, inte bara personligen utan även i företag har lett henne att tala i sammanhang som ex Fortune 500 business-företag, skolor, idrottsarenor, kyrkor och rehabiliteringscenter i världen. Det har lett till att Janique är en eftertraktade talare med sin glödande energi som är smittsam!

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Talarforum Akademi   

Masterclass

En heltäckande utbildning för talare » Anmäl dig nu - senast 15 juni
» Ladda ner broschyren

Föreläsare Moderatorer Artister Internationella föreläsare

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta