Janique Svedberg

Janique Svedberg

Bryta ett destruktivt beteende

Hon har haft ett liv fyllt av framgångar, men även sorg och missbruk.

Janique Svedberg berättar med stor närvaro om sitt liv och vändpunkten som fick henne ur ett långvarigt missbruk.
hon är International Life Coach och en flitigt anlitad föreläsare både i USA och Sverige och jobbar även med individuell coachning. Författare till boken, Blod, droger & rock'n'roll som kom 2013.

Hon klev rakt från tonårsvardagen i Göteborg till ett jetset-liv i New York. Som en av "kokosnötterna" i Kid Creole and the Coconuts festade hon med Prince, David Bowie och U2. Efter åren som artist drev hon det hetaste konstgalleriet på Manhattan och i Hong Kong. Janique klev sedan över till en framgångsrik karriär som mäklare i USA. Hon har också medverkat i ett flertal filmer som ex - Against All Odds (1984), New York Stories (1989), The Forbidden Dance (1990), Identity Crisis (1990), Only You (1992), Car 54, Where Are You? (1994).

Hela tiden sorgkantades livet av eget och andras missbruk, själv var hon beroende av både alkohol och smärtstillande tabletter i långa perioder. Vändpunkten kom med en spirituell upplevelse som fick henne att våga möta sina inre rädslor. Idag är hon drogfri och arbetar som föreläsare och livscoach, med att hjälpa andra bryta destruktivt beteende och "komma loss" i livet. "Attitude is everything – so pick a good one".

Janique har en bror med Downs syndrom, vilket också har inspirerat henne att skapa ett dansprogram och skriva böcker för barn med särskilda behov. Hon använder dina personliga erfarenheter för att hjälpa människor att bryta sina destruktiva beteenden. I sin strävan att vilja hjälpa andra förändra sina liv, har hon genomgått fler coachutbildningar och är certifierad inom "Prime for life" och jobbar internationellt.

Som livscoach hjälper Janique människor till ett liv bort från destruktivitet och misslyckanden.

Janiques ändlösa energi att hjälpa andra uppnå det bästa och bryta destruktiva beteenden, inte bara personligen utan även i företag, har lett henne att tala i sammanhang som t.ex Fortune 500 business-företag, skolor, idrottsarenor, kyrkor och rehabiliteringscenter i världen. Janique är en eftertraktade talare med sin glödande energi som är smittsam!

Pressbilder

Janique Svedberg

Janique Svedberg

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2