Ingvor Farinotte

Ingvor Farinotte

Om modet att kunna njuta av livet.

Ingvor Farinotte talar sig varm för att det är OK att njuta av livet. Att kunna dricka champagne mitt i veckan eller bara lata sig i solen utan att ha dåligt samvete. Om det viktiga i att hitta en balans i livet.

Finns det utrymme i vardagen att njuta? Kan man dricka champagne på en tisdag eller ha fredagsmys på en måndag? Kan man verkligen ligga på verandan och lata sig i solen, samtidigt som grannarna arbetar i sitt anletes svett med sina trädgårdar? Det krävs mod att njuta. För i vårt samhälle är det inte okej att vara lat och bara vara. Ingvor Farinotte vill att vi ifrågasätter definitionen på framgång. Vad är framgång för dig? Är det status och pengar, eller är det någonting annat?

Ingvor Farinotte vill få dig att njuta mer av livet. Utan att ha dåligt samvete. Hon vill att du stannar upp för en stund och frågar dig själv om valen du gör i livet präglas mer av andras förväntningar och egna måsten, än av det som gör dig lycklig. Framför allt handlar Ingvors föreläsningar om att hitta en balans i livet, där det finns både plats och tillåtelse att bara njuta ibland. Hon vill förmedla insikten om att du inte behöver vara perfekt för att duga.

Ingvor Farinotte har tidigare arbetat som informations- och marknadschef i flera större företag och fram till 2009, var Ingvor chefredaktör för två stora hälsotidningar som hon även producerade för läkemedelsbranschen. Idag jobbar hon som journalist och krönikör. Hennes bok "Det krävs mod att njuta" är en källa till inspiration för kvinnor - och män - i alla åldrar. M-magasin kallade den en kraftbok och programledaren Ebba Blitz menar att Ingvor fångar vår vardag och låter oss förstå vilket under det är att vara människa.

Ingvor Farinotte

Ingvor Farinotte

Personlig utveckling

Personlig utveckling

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2