Hem > Personligheter > Ingegerd Lejdström

Ingegerd Lejdström

Hälsopedagog och coach med glädje som specialitet

Ingegerd Lejdströms föreläsningar har glädjen och arbetslusten som teman. Rent praktiskt hjälper hon också arbetsgrupper att hitta och stärka sin arbetsglädje.

Ingegerd Lejdström är hälsopedagog, föreläsare och coach med inriktning på glädje och arbetslust, samt något så ovanligt som certifierad kommunikolog, dvs. utbildad expert på förändringsarbete. I kraft av både utbildning och snart två decenniers praktiskt arbete, hjälper hon arbetsgrupper att hitta och stärka arbetsglädje.

Hon talar om hur jobbet kan bli roligare. Om hur vi kan se och uppskatta varandra mera och stärka gemenskapen på våra arbetsplatser för att skapa mera ork och större motivation. Hennes föreläsningar handlar också om vikten av att släppa fram glädjen, både i arbetslivet och i livet i stort. Betydelsen av en bra kommunikation är ett annat ämne, och hur man med enkla medel kan bli bättre på det. Ingegerd Lejdström är en mycket underhållande estradör och föreläser med humor och engagemang. Hon skapar direkt en positiv och okonstlad dialog med sina åhörare. Fakta blandas med pedagogiska övningar, goda exempel och egna erfarenheter.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta