Hellen Wohlin Lidgard

Hellen Wohlin Lidgard

Förändringar och digital utveckling

Hellen Wohlin Lidgard håller entusiasmerande om digitala utvecklingen och lyhördhet inför förändringar

Hellen Wohlin Lidgards interaktiva och lustfyllda föreläsning handlar om hur företag kan utveckla sin affär med digitala lösningar och Artificiell Intelligens. Om hur information kommer att användas för att öka värdet för kunderna och skapa en starkare lojalitet. Hur vi med förebyggande hälsa kommer att kunna leva till 100, Hur sensorerna och Artificiell intelligens helt kommer att ändra hur vi förflyttar oss. Samhället kommer förändras och den revolution som pågår kommer vara större än den industriella. Hur ser vårt liv ut i framtiden? Föreläsningen bygger på exempel och anekdoter om hur andra företag lyckas i små steg och i stora men också om visioner om framtiden.

Vad krävs i form av entreprenörskap, öppenhet, transparens i en organisation för att vara tillräckligt lyhörd för förändringarna där ute och hänga med i den digitala utvecklingen? Hur kan vi göra konkret för att utveckla vår affär och öka kundlojalitet i en digital värld? Hur jobbar företag bäst med innovation? De tunga hierarkiska företagen är påväg ut men vad kommer istället?

Hellen Wohlin Lidgard blev känd som en av Sveriges mest framgångsrika kvinnliga entreprenörer när hon 36 år gammal sålde Business Intelligence bolaget och den fyrfaldiga gasellen Pointer till Bisnode för ett mångmiljonbelopp. Hon blev på kort tid en av Sveriges mest efterfrågade styrelseledamöter i unga och växande företag och har suttit i ett femtontal olika styrelser inom e-handel, finans, IT, bygg, Stand up Comedy och social business. 2013 blev hon utsedd till Sveriges 23 bråkigaste kvinna då hon alltid väljer att gå sin egen väg och skapat debatt med bland annat artiklar som Riskkapital är som Heroin och Tjejer måste våga misslyckas. Hellen är civilingenjör i elektronik, diplomerad finansanalytiker och skriver just nu på C-uppsats i Psykologi kring entreprenörskap. Hennes föreläsningar blandar framtidsspaningar, Big Data, entreprenörskap och psykologi i en fartfylld mix.

Hellen Wohlin Lidgard

Hellen Wohlin Lidgard

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2