Hem > Personligheter > Helena Harrysson

Helena Harrysson

Personal- och chefsutvecklare - Talar om entreprenörskap, om barn

Helena Harrysson har lång erfarenhet av att få människor att utvecklas och håller i dag kurser och har föreläsningar om att leda och att möta människor.

"Allt ledarskap handlar om att möta människor, låta dom ta plats och växa utan att man förlorar sig själv." Detta säger Helena Harrysson, personal- och chefsutvecklare i bland annat Sandvikens kommun. Hon har tidigare arbetat som projektledare och som rektor och har lång erfarenhet av att få människor att utvecklas och arbeta kreativt och modigt. Idag är hon utbildad inom KBT, personlig utveckling och terapi. Hon leder kurser och håller föreläsningar i konsten att leda och möta andra människor.

Helenas föreläsningar bygger på mängder av berättelser ur hennes egna erfarenheter, varvat med teori och forskning. Hon pratar med en sådan värme, glöd och innerlig närvaro att ingen lämnar rummet utan att ha blivit berörd. Förmågan att lyfta fram frågor som vi alla bär inom oss, och gestalta dem med genial enkelhet, ger publiken inspiration att börja tänka i helt nya banor. Boken "Våga Vara Vuxen – bli en bra förälder" är också rubriken på en av hennes föreläsningar. Konkret och enkelt ger hon användbara insikter till pedagoger och föräldrar. Man lämnar föreläsningen med en större tro på sig själv som ledare och med en nyväckt lust att möta de egna barnen eller de barnen man arbetar med. Hon är dessutom medförfattare till boken "Mandom, Mod och Mänskliga Möten", en personligt berättad bok om entreprenörskap och ledarskap.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta