Hem > Personligheter > Gabriella Lockwall

Gabriella Lockwall

Kroppsspråk och Personligt uttryck

Gabriella Lockwall är en lättsam och kompetent utbildare inom kroppsspråk och kommunikation

Gabriella Lockwall erbjuder skräddarsydda föredrag inom ämnet kroppsspråk och icke verbal kommunikation. Med humor och exempel från verkligheten belyser vi vanliga utmaningar och visar på enkla metoder som hjälper dig att öka din medvetenhet och stärka upp din icke verbala kommunikation.

I Gabriellas föredrag varvas roliga egenupplevda berättelser och insikter med faktabaserad kunskap. Diskussionerna efteråt brukar bli livliga. Många igenkännande skratt utlovas. Gabriella engagerar omedelbart sina lyssnare. Hon har ett enkelt och lättfattligt språk och ställer gärna lite provocerande frågor till gruppen. Hon demonstrerar gärna praktiskt också. Föredragen bygger på mångårig erfarenhet av olika miljöer, en gedigen utbildning och ett aktivt liv som skådespelare. Gabriella har stått på scener som Berns, Göta lejon, Mosebacke, och Skansen. Hon har turnerat flitigt med egna föreställningar och har agerat i 700 improviserade konferensföreställningar på herrgårdar och slott. Hon har även medverkat i Go´kväll och Allsång på Skansen.

Delar som kan ingå i föredraget:
• Röst- och talteknik
• Status-/ponduskoll
• Kroppsspråk, rörelsemönster och utstrålning
• Konflikthantering
• Stresshantering och avslappningsteknik

Som utbildad skådespelare och komiker visar Gabriella Lockwall på de tokigheter vi hittar på när vi inte är medvetna om vårt kroppsspråk. I ett humoristiskt, underhållande och tänkvärt föredrag belyser hon olika personlighets typer på ett fysiskt och talande sätt. Hon visar hur vi använder våra röster och vad det förmedlar för budskap. Hon demonstrerar våra vanligaste ovanor /vanor och vad de ställer till med, Dessutom demonstrerar hon den negativa och positiva spridaren kryddat med lite manligt och kvinnligt. Alltihop med en glimt i ögat.

Samtliga guider på Vasamuseet är sedan 2004 utbildade av Gabriella i praktisk presentationsteknik. Inom ämnet besökar-/kundbemötande finns beställare som Adlon Hotel, YH–utbildningar i Haninge Kommun med flera.

Under hösten 2010 arbetade Gabriella som projektledare för kursen teamutveckling och kommunikativt publikbemötande på Statens Museer för Världskultur (Östasiatiska Museet, Etnografiska Museet och Medelhavsmuseet). Sedan 2008 är Institutionen för reklam och PR, Stockholms Universitet en annan återkommande kund. På Calle Flygare teaterskola har Gabriella återkommit som lärare sedan 1997.

Gabriella har arbetat med den ickeverbala kommunikationen i bemötandet sedan 1997 då hon utvecklade egna kurser på Restauranghögskolan i Grythyttan. Hennes kurser bygger på att möta varje individs personlighet och att ta fram just den personens positiva bemötande via kroppsspråk, närvaro och så vidare. Gabriella kan hjälpa samtliga på ett företag att bli bättre på att kommunicera icke verbalt med varandra, både internt och externt. Det kan vara allt ifrån en försäljare på golvet med attitydproblem, till en chef som inte tycker om att tala inför andra människor.

Läs en intervju och se en webfilm med Gabriella här: http://www.dn.se/ekonomi/jobb-karriar/sa-avslojar-kroppen-dig-pa-jobbet/

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta