Hem > Personligheter > Farida Rasulzada

Farida Rasulzada

Doktor i psykologi - Talar om kreativitet och lönsamhet

Farida Rasulzada forskar kring kreativitet och lönsamhet i företagsvärlden. Hur blir man kreativ på ett företag? Och hur påverkar det intjäningsförmågan? Ganska så centrala frågor kan man tycka.

Farida Rasulzada är doktor i psykologi och lektor vid Lunds universitet. Hon forskar kring kreativitet och lönsamhet i företagsvärlden. Hur kan man främja hälsa och innovation på arbetsplatser samt vad uppnår företaget när personalen ges utrymme att vara kreativ och innovativ? Faridas forskning har baserat sig på utveckling av kreativitet och innovation inom den privata sektorn, där hon i flera år arbetat med och följt organisationskreativitet och personalens välbefinnande.

Vad gör ett företag kreativt? Hur fungerar ett kreativt ledarskap? Hur blir företagen mer framgångsrika med hjälp av kreativitet och hur ska man attrahera kreativt personal? Hur skapar man ett kreativt klimat? Vilka beståndsdelar behövs för att förstärka klimatet och företagskulturen?

Farida Rasulzada arbetar idag med kartläggning av entreprenörsverksamhet med fokus på kreativitet, innovation och hälsa. Arbetar även internationellt med flera projekt inom "creativity through diversity," "youth, transformation and leadership" och "Global creativity."

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta