Estelle Nordenfalk

Estelle Nordenfalk

Stress, återhämtning och arbetsglädje

Estelle Nordenfalk lämnade en lång karriär som VD i TV- och mediebranschen bakom sig och byggde upp Skandinaviens största yogakedja.

Hälsa- och livsstilsfrågor är idag så mycket mer än ett träningsprogram och några kostråd. I ett modernt samhälle där psykisk ohälsa har gått om den fysiska ohälsan handlar dessa frågor snarare om att förstå och få kontroll över det som stressar i vardagen, ta tillbaka kommandot över sig själv och sina energinivåer och faktiskt kunna hitta förhållningssätt som gör att arbetsglädje och livsglädje kan ta större plats.

Att arbeta med något som är meningsfullt, något som gör skillnad för människor och som bidrar positivt till människors hälsotillstånd har genomgående varit drivkraften. Med sin låga erfarenhet av värdegrundstyrda processer, hälso- och livsstilsfrågor samt en lyft blick på samtiden är Estelle Nordenfalk idag en uppskattad krönikör och föreläsare med hög energi och många konkreta tips, råd och tankeställare.

Lång mediekarriär, tidigare popstjärna, tre barn, en skilsmässa och utmattning i bagaget, lagt om sin livsstil, sadlat om för att jobba med det som är meningsfullt på riktigt. Idag är hon partner och arbetande styrelseordförande på Yogayama, Skandinaviens största yogacenter.

Estelles föreläsningar utmärker sig genom att den röda tråden går från att innefatta övergripande analyser och en lyft blick på vår samtid, till att komma ner till konkreta tips och råd som också upplevs realistiska och relevanta. I sitt egna ledarskap förespråkar hon starkt att genom handling kunna påverka och manifestera det man vill, så att goda intentioner och värdegrundsarbete på arbetsplatser inte bara blir ett dokument på en anslagstavla.

Att vara sann i det man gör, anser hon vara nyckeln till framgång och genomsyrar hennes sätt att ta sig an ämnena i sina föreläsningar. Med hög energinivå och stark närvaro är hennes föreläsningar både humoristiska och tankeväckande.

Estelle Nordenfalk specialskriver och anpassar sina föreläsningar efter kundens önskemål och kan även moderera event inom livstilsfrågor.

Estelles huvudsakliga målgrupp är stressade storstadsmänniskor, människor som behöver en energikick och konkreta tips. Hon är bekväm med alla storlekar på publik och feedbacken hon får är att föreläsningarna är träffsäkra, tankeväckande, inspirerande och konkreta.

Några åhörare om Estelles Föreläsningar:
"Estelle var den som lyfte morgonen.", "Grym! Märks att hon är en van talare och påläst om det hon pratar om.", "Inspirerande med konkreta tips från Estelle.", "Det var väldigt inspirerande att lyssna på Estelle, som verkligen ärligt berättade om sin resa till förändring och hur hon aktivt jobbade för att bevara balansen.", Otroligt inspirerande!!!!.

Pressbilder

Estelle Nordenfalk

Estelle Nordenfalk

Entreprenör

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2