Fotograf: Stefan Anderson

Doreen Månsson

Programledare och föreläsare inom mångfald

Doreen Månsson är prisbelönad tv-programskapare, hon har skrivit grammisnominerad musik och haft en egen talkshow på SVT. Doreen har blivit kristallennominerad för bästa programledare.

Doreen Månsson är en uppskattad föreläsare och konferencier. Hon är van vid såväl manus som improvisation och snabba vändningar. Hennes breda bakgrund som samhällsreporter, programledare och debattör gör att man kan lita på att hon med säker hand kan leda så väl samtal som lite "knivigare" utfrågningar.

Doreens föreläsningar rör sig kring frågor om mångfald. Hon har lång erfarenhet av att arbeta med mångfaldsfrågor och kan utan problem kombinera sina erfarenheter för att skapa en helt unik och för tillfället anpassad föreläsning, med musik om så önskas. Doreen har gjort prisbelönt barnprogramserier för att öka förståelse för olikheter, hon har skrivit den grammisnominerade skivan "Dilemman med Doreen" med antirasistiska texter som ofta spelas på SVT-B och hon har gjort den kristallennominerade dokumentärserien " Välkomna nästan allihopa" som behandlade främlingsfientlighet inför förra valrörelsen.

Pressbilder

Doreen Månsson

Liknande profiler

Föreläsare

Föräldraskap