Hem > Personligheter > Christina Oscarsson

Christina Oscarsson

Balans i livet och föräldrakunskap - Författare med tonåren som ämne

Christina Oscarsson föreläser om föräldraskap, om vad som väntar tonårsföräldrar och om balans i livet. Hon är en flitig gäst i TV och i andra media.

Christina Oscarsson är författare, journalist och föreläsare. Hon har en civilekonomexamen vid Göteborgs Universitet samt IHR- Institutet för Högre Reklam och Kommunikation, Stockholms Universitet och Poppius Journalistskola. Christina Oscarsson har vid flera tillfällen medverkat i radio och TV, dags- som fackpress. Tillsammans med Jorunn Hansson har hon skrivit boken "Lyckliga Barn – en bok om föräldraskap" som är översatt till fem språk. Nyligen har Christina kommit ut med en andra bok "Tonåren – en bok om föräldraskap". Hennes ämnen är balans i livet och föräldrakunskap.

Christina Oscarssons senaste bok riktar sig till tonårsföräldrar, och bygger på det hon kallar 5T, vilka står för Tilltro, Trygghet, Tid, Ton och Tillräcklighet. Här och i hennes föreläsning i ämnet behandlas t.ex. områden som hur kan vi få våra barn att känna att de duger och hur kan vi som föräldrar känna oss tillräckliga. Och framför allt, hur kan man som vuxen stötta barnen genom tonåren.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta