Hem > Personligheter > Christer Ljungwall

Christer Ljungwall

Expert på Kina - Talar om Kina ur olika perspektiv.

Christer Ljungwall är en av ytterst få västerländska ekonomer som arbetat på ett välrenommerat forskningsinstitut i Kina.

Christer Ljungwall är doktor i nationalekonomi och anställd vid Handelshögskolan i Stockholm. Sedan 2004 är han gästforskare vid China Center for Economic Research (CCER) vid Pekings Universitet. CCER är Kinas i särklass mest prestigefulla institut för utbildning och forskning inom nationalekonomi. Christer är en av ytterst få västerländska ekonomer som under en längre period arbetar på ett internationellt välmeriterat forskningsinstitut i Kina. Detta innebär en absolut unik möjlighet att följa den kinesiska ekonomin och samhällsutvecklingen på mycket nära håll. Christer Ljungwall föreläser om Kinas ekonomi, finansiell stabilitet, statliga och privata banker, valutakursregim. Han talar även om Kinas investeringar utomlands, om tillväxtfrågor, handel med omvärlden och han gör jämförelser mellan Kina och Indien och talar om framtida tillväxtmöjligheter.

För svenskt näringsliv och beslutsfattare inom andra områden är det nödvändigt att skapa sig en klar bild av Kina baserad på väl analyserad, trovärdig fakta samt erfarenheter inifrån landet. Detta skapar förutsättningar för en stabil långsiktig Kinastrategi, organisationen kan förbereda sig inför olika händelseutvecklingar och därmed minska sin riskexponering.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta