Cecilia Åkesdotter

Mindfulness – konsten att minska stressen och öka livskvalitén

Cecilia Åkesdotter är civilekonomen som årligen inspirerar tusentals i arbetslivet att vara fokuserade, bli effektivare och minska stressen med mindfulness. Cecilia är ett proffs på att presentera mindfulness på ett enkelt och tydligt sätt.

Cecilia Åkesdotter har blivit hela Sveriges Mrs Mindfulness. Hon är författare till boken Heartfulness och en av Sveriges främsta experter inom mindfulness. Hon har föreläst för tusentals chefer och medarbetare över hela landet och inom de flesta branscher. Hon är omtyckt för sin öppenhet, spontanitet och glädje som hon förmedlar direkt från hjärtat. Med stort engagemang trollbinder hon sin publik med sin annorlunda bakgrund, självupplevda livskunskap och pedagogiska färdighet. Om och om igen får hon toppbetyg för sina insatser såväl i föreläsnings- och inspirationssammanahang, kick-offer och utbildningskoncept.

Hennes specialitet är mindfulness, medveten närvaro, men hon besitter en bredd inom personlig utveckling och ledarskap som få. Detta tack vare hennes gedigna livserfarenhet både professionellt med ekonombakgrund som koncerncontroller, men framförallt hennes egna levnadsvillkor som genererat strategier för att överleva och leva med glädje och balans.

Cecilia Åkesdotter är en av de starkast lysande föreläsarna som om och om igen lovordas för sitt äkta engagemang, sin trovärdighet och sin pedagogiska förmåga att lära grupper mentala tekniker som enkelt kan användas direkt i vardagen – på jobbet och privat.

Pressbilder

Cecilia Åkesdotter

Liknande profiler

Personlig utveckling

Friskvård & Träning