Hem > Personligheter > Carina Nunstedt

Carina Nunstedt

Tidningsentreprenören bakom mama och Family Living

Carina Nunsted har över två decenniers erfarenhet från tidningsvärlden och har exempelvis startat succétidningen "mama". Hon har skrivit en bok om mammalivet, talar om livspussel men även om entreprenörskap.

Carina Nunstedt är journalist, författare och mediekonsult och kan även som en av landets mest kända tidningsmakare kallas tidningsentreprenör. Hon har över två decenniers erfarenhet från olika slags tidningar i flera olika befattningar som t.ex. redaktör och chefredaktör. Hon grundade 2003 succétidningen *mama* efter en egen idé, följt av inredningstidningen Family Living tre år senare, och har även varit med och startat ett affärsmagasin för kvinnor.
Carinas ämnen är work/life-balance, livspussla smartare, hitta good enough-balansen både på jobbet och hemma, få mindre dåligt samvete och prestera bättre.

Carina har skrivit boken "12 steg till ett skönare mammaliv - en mamas överlevnadsguide" (Prisma) och hon föreläser ockaså om sitt entreprenörskap. Att hitta helt nya produkter för nya målgrupper, tidningssuccén mama från idé till framgång och lansering. Hur skapa ett nytt varumärke snabbt och hur hitta kreativiteten och nytändningen i jobbvardagen.

När Carina Nunstedt talar om livspusslet eller entreprenörskapet är det med en hög energi och igenkänning och ett starkt engagemang för att peppa samtidens multiaktiva superkvinnor och män.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta