Carin Holmquist

Carin Holmquist

Professor på Handels - Talar om kvinnligt företagande

Carin Holmquist är både professor och konsult med mångårig erfarenhet från både offentliga och privata organisationer. Hennes specialitet är kvinnligt företagande - sett ur flera olika aspekter.

Carin Holmquist är professor på Handelshögskolan i Stockholm – den första kvinnan – och konsult med erfarenhet från såväl offentliga som privata organisationer. Hon är en van föreläsare och hennes specialämnen är kvinnligt företagande, med allt från inspirationstal till fakta sammanställningar, genus och ekonomi – om kvinnors roll i ekonomin, varför det är så och vad man kan göra åt det, internationalisering av småföretag – hur det ser ut och vad man ska tänka på och entreprenörskap i existerande organisationer – hur man bygger för entreprenöriellt beteende.

Carin Holmqvist har under flera decennier följt småföretag och entreprenörer, såväl som forskare som aktiv deltagare i olika sammanhang. Hon kan mycket om hela fältet men ett par områden ligger henne speciellt varmt om hjärtat. Kvinnors företagande är ett sådant område – hennes studier inom fältet är de största och mest heltäckande i Sverige och har väckt internationell uppmärksamhet. Ett annat område är kvinnors (och mäns) villkor i de ekonomiska sammanhangen, i ledarskapet, som anställda etc.

Pressbilder

Carin Holmquist

Carin Holmquist

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Be om en offert

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2