Hem > Personligheter > Aurore Belfrage

Aurore Belfrage

Entreprenörskap - Medgrundare till Wrapp

Aurore började visserligen sin karriär som talskrivare till en svensk näringslivstopp men sedan har ledarskap, förändringsprocesser och entreprenörskap gått som en röd tråd.

Aurore började sin operativa bana som affärsutvecklare och skrotgårdschef inom Stena Metall och var VD för deras Tjeckiska och Italienska verksamheter. Senaste 6 åren har hon jobbat med digital, social och mobil marknadsföring, nu senast som medgrundare och säljdirektör på globala fenomenet Wrapp.

Wrapp beskrivs som ett roligt och enkelt sätt att ge gåvor och presentkort till vänner på Facebook. Teknikföretaget som bland annat har folk från Spotify som medgrundare har fått stor uppmärksamhet internationellt. Wrapp är ur ett konsumentperspektiv en tjänst för att fira sina vänner via webben och mobilen och ur ett retailperspektiv är Wrapp en Customer Acquisition tool som möjliggör vän-till-vän marknadsföring för att driva försäljning i butik och brand awareness via social medier.

Aurore Belfrage har erfarenhet av att bygga och leda globala säljorganisationer, senast från Metro och TradeDoubler. Hon är en av världens ledande experter inom social gifting, men talar lika gärna om internationella trender inom digitala affärer eller entreprenörskap. Hon pratar bland annat om hur idén till Wrapp kläcktes och hur de gick från källarföretag till världsfenomen, hur de övertygade investerare, och hur de fick några av världens största varumärken som kunder. I början av 2016 började Aurore jobba på EQT Ventures.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta