Har ni bokat moderator till Almedalen? – vi har listan över vilka som är på plats

Har ni bokat moderator till ert event i Almedalen? Vi har listan över vilka som är på plats och har resa och logi ordnat.

För att lyckas med ditt evenemang är det viktigt med en bra moderator. En bra moderator driver evenemanget framåt, involverar publiken och säkerställer att budskapet når fram. Alla moderatorer vi samarbetar med har stor erfarenhet, är väl förberedda och insatta i vad du som kund vill uppnå. De kan även hjälpa till med utformningen av evenemanget för att det ska bli så bra som möjligt.

Vi hjälper dig att hitta den moderator som passar just ert event.

Tips på några moderatorer från vår lista över de som är på plats, och alltså redan har boende och resa betald:

Julia Bendelin

Julia Bendelin är en mycket erfaren moderator och konferencier. Hennes gotländska dialekt, humor, engagemang och energin i de event hon leder är hennes kännetecken. Julia har varit företagare, VD, arbetsgivare och reklambyråchef i snart 20 år och har under alla år varit en ofta anlitad moderator och konferencier, särskilt under Almedalsveckan och olika företagar- och tillväxtdagar. Efter 18 år i reklambranschen är Julia milt sagt bredd i sin kunskap. I grunden ligger högskoleutbildning inom ekonomi och IT från Stockholms Universitet och KTH tillsammans med extrapoäng i psykologi. Hon räds inte att ta sig an tunga ämnen eller att inspirera andra till stordåd.

Fredrik Berling

Fredrik Berling är för de flesta känd från TV. Han var med och startade Hjärnkontoret där han även var programledare. Sedan dess har det blivit mycket TV både framför och bakom kameran. Parallellt med TV arbetar Fredrik som moderator och konferencier. Han är flitigt anlitad, nyfiken och hittar alltid en lättsam ton i det han gör utan att glömma budskapet. Han jobbar gärna i dialogform, är snabb i tanken, följsam och får både publiken och de på scenen att känna sig välkomna, sedda och hörda. Få personer kan hantera en live-publik som Fredrik och det som många gånger är svåra budskap når inte bara ut, utan även in hos dom som lyssnar.

Erik Mattsson

Erik Mattsson är föreläsare och rådgivare i kommunikation. Han utbildar i hur vi kan bli bättre på att presentera, bemöta, övertyga, informera, berätta, beröra och skapa goda möten. Utöver det arbetar han även som moderator och mötesledare. Under åren har han lett en mängd möten från regeringsuppdrag, med ministrar i publiken, till workshops för ledningsgrupper och konferenser om kreativitet. Han är statsvetare med ett förflutet som ordförande i Röda Korsets ungdomsförbund.

Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidou är journalist, välkänd mediepersonlighet, moderator, konferencier och föreläsare. Hon brinner för jämlikhet och mänskliga rättigheter och är författare till flera prisbelönta böcker. Under sin karriär har hon arbetat som programledare med allt från Melodifestivalen till dokumentärer på SVT och Nyhetsmorgon. I radion har vi hört henne leda P1 Debatt och Ring P1.

Andreas Ekström

Andreas Ekström arbetar som journalist på Sydsvenskan och har nått en internationell publik med sina föreläsningar om digitalisering. Han är mycket uppskattad för sitt sätt att, med pedagogisk, entusiasmerande och tydlighet, få publiken att reflektera över sitt nätbeteende. Han arbetar också som moderator och har stor vana av att genomföra intervjuer och seminarier på scen. Han var nominerad till Årets talare - Man 2017.

Vi hjälper dig att boka moderator till Almedalen – kontakta oss.

Läs även Julia Bendelins artikel om vikten av en bra moderator.

Några av våra kunder om oss

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2