12 finalister klara för Talarforum Talang

Talarforum letar ständigt efter nya talanger och har flera auditions i veckan. De ansökande har dock blivit så många att dessa tillfällen inte räcker till. För att alla ska ha lika stor chans har Talarforum därför valt att flytta dessa auditions till en ny plattform - Talarforum Talang. En tävling där alla som drömmer om att föreläsa och sprida kunskap har möjligheten att delta i genom att skicka in ett filmklipp.

Den 21–22 februari under mässan Möten och Events på Kistamässan hålls finalen för Talarforum Talang. En tävling som ger möjlighet att bli nästa stjärna i föreläsningsbranschen. Deltagarna bedöms av en stark jury med Sveriges främsta föreläsare som består av bland annat Lisa Ekström, Per Holknekt, Ami Hemviken, Anders Lundin, Elaine Eksvärd, Tobias Karlsson samt Talarforums senior talent director. Moderator under tävlingen kommer att vara Sabinije von Gaffke. Tävlingen som genomförs för första gången har redan blivit en stor succé.

Rösta gärna på dina favoriter. Vinnaren utses av juryn under finaldagarna. I juryns bedömning vägs publikens röst in, både genom omröstning på webben och gensvaret under finalföreläsningen.

Se de 12 finalisternas bidrag, läs mer om dem och rösta på dina favoriter.

Sonia Elvstål – Östersund
Omar Alshogre – Stockholm
Eva Svärd – Örebro
Patrick Torneus – Botkyrka
Bakom Skärmen UF - Sonja Otterklint, Cecilia Sahlén och Emma Wretman– Stockholm
Hndren Ghasabi Ghaderi – Örebro
Nicholas Fernholm – Stockholm
Noah From – Uppsala
Tina Löfström – Karlstad
Emma Trygg – Norrköping
Mirjana Krisanovic – Eslöv
Abdigani Abdi – Botkyrka

Se de 12 finalisternas bidrag, läs mer om dem och rösta på dina favoriter.

För att se finalen, registrera din kostnadsfria biljett här.

Några av våra kunder om oss

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2