Erbjudande – Missa inte hösten mest inspirerande arbetsdagar

Nu har vi på Talarforum den stora glädjen att erbjuda dig som kund en fantastiskt inspirerande heldag fullproppad med några av Sveriges just nu mest aktuella och spännande personligheter. Tillsammans med Confex har vi varit med och tagit fram höstens program till eventen ”Kvinnor i tiden” och ”Motivationsdagen”. Vilka nu är mer fullspäckade och stimulerande än någonsin. Nu kan du boka in dig och kollegorna till 20% rabatt. Glöm inte att ange kod: Talarforum vid bokningen för att ta del av erbjudandet!

Kvinnor i tiden är en dag som ger nya tankar och motivation! Du möter Lasse Kronér, Lottie Knutson, Petra Mede, och Blossom Tainton för att nämna några.
Vi kommer till Malmö, Slagthuset 12 nov – Göteborg, Konserthuset 18 nov – Stockholm, Cirkus 25 nov. Arbetsglädje och energi smittar – samla kollegorna och kom!
Läs hela programmet till Kvinnor i tiden här

Motivationsdagen kommer du att få både praktiska redskap och inspiration till hur du kan utvecklas i såväl yrkeslivet som privat. Ta chansen att höra bland andra Robert Gustafsson, Stefan Hyttfors och Sarah Dawn Finer. Vi kommer till Stockholm, City Conference Centre 2 dec samt Göteborg, Clarion Hotel Post 9 dec.
Läs hela programmet till Motivationsdagen här

Några av våra kunder om oss

Har alltid varit nöjd i mina kontakter med Talarforum. Ett företag att lita på och som lyssnar på kundens önskemål. Förslagen man får är alltid överensstämmande sedan får man välja beroende på fokus och målgrupp

Marie Tilly
Täby Kommun

Talarforum har mycket kunnig personal med kundens behov i fokus. Dom försöker alltid hitta en lösning som kunden är nöjd med och uppfyller förväntningarna och syftet med föreläsningen och förfogar över några av Sveriges absolut bästa föreläsare! Som kund hittar vi alltid någon föreläsare som passar vårt syfte och önskemål. Talarforum guidar och stöttar alltid med det mesta kring föreläsningarna på ett föredömligt vis! Som kund känner vi oss alltid trygga med Talarforum och får alltid professionell support och service.

Thomas Jansson
Trollhättans Stad

Vi anlitar Talarforum för att det är så otroligt tryggt och skönt att samarbeta. Vi har samarbetat under många år och vi har aldrig blivit besvikna. De har en fingertoppskänsla och professionalism att alltid plocka fram rätt talare till vår organisation och tillfälle. Jag kan starkt rekommendera alla att vända sig till Talarforum, ni kommer inte att bli besvikna.

Anna Treschow
SABO

Med Talarforum kan vi alltid känna oss trygga med att få det vi önskar, de är lyhörda och lyckas alltid matcha rätt utifrån våra önskemål. Att de är professionella och serviceinriktade i sitt arbete gör valet att vara kund enkelt. Jag kan varmt rekommendera att anlita Talarforum.

Anna Raftheim
SATS Sports Club Sweden AB

Sök

Använd gärna vår avancerade sökning om ni vill kunna förfina sökningen efter föreläsare

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2

Boka en talare

Oavsett arrangemang får du alltid rådgivning från idé till genomförande.

Eventuppgifter
1
Kontaktuppgifter
2