> > > >

Erbjudande – Missa inte hösten mest inspirerande arbetsdagar

Nu har vi på Talarforum den stora glädjen att erbjuda dig som kund en fantastiskt inspirerande heldag fullproppad med några av Sveriges just nu mest aktuella och spännande personligheter. Tillsammans med Confex har vi varit med och tagit fram höstens program till eventen ”Kvinnor i tiden” och ”Motivationsdagen”. Vilka nu är mer fullspäckade och stimulerande än någonsin. Nu kan du boka in dig och kollegorna till 20% rabatt. Glöm inte att ange kod: Talarforum vid bokningen för att ta del av erbjudandet!

Kvinnor i tiden är en dag som ger nya tankar och motivation! Du möter Lasse Kronér, Lottie Knutson, Petra Mede, och Blossom Tainton för att nämna några.
Vi kommer till Malmö, Slagthuset 12 nov – Göteborg, Konserthuset 18 nov – Stockholm, Cirkus 25 nov. Arbetsglädje och energi smittar – samla kollegorna och kom!
Läs hela programmet till Kvinnor i tiden här

Motivationsdagen kommer du att få både praktiska redskap och inspiration till hur du kan utvecklas i såväl yrkeslivet som privat. Ta chansen att höra bland andra Robert Gustafsson, Paolo Roberto, Stefan Hyttfors och Sarah Dawn Finer. Vi kommer till Stockholm, City Conference Centre 2 dec samt Göteborg, Clarion Hotel Post 9 dec.
Läs hela programmet till Motivationsdagen här

Kvinnor i tiden - Lasse Kronér, Lottie Knutson, Petra Mede, Blossom Tainton och Manuel Knight

Motivationsdagen - Robert Gustavsson, Paulo Roberto, Stefan Hyttfors och Sarah Dawn Finer

Gå på Kvinnor i tiden och/eller Motivationsdagen, 20% rabatt för Talarforums kunder

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Nyhetsbrevsartiklar

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta