Hem > Personligheter > Anton Körberg

Anton Körberg

Konferencier och programledare i radio och TV

Anton Körberg har stått på scen och arbetat inom radio, TV och skådespeleri större delen av sitt liv. Med allt ifrån talkshows och lekprogram till stand-up och direktsända galor så har han över 8 000 timmar direktsändning i ryggsäcken.

Sedan 2006 har Anton arbetat på radiostationen Rockklassiker där han drev morgonshowen "Morronrock" och intervjuade alla ifrån statsministern till de största rockstjärnorna. Innan det kunde vi se honom i TV-program som Vita Lögner, Karatefylla, Eurojackpot, Pussel, All världens reklam och Golfmagasinet.

Han har arbetat som konferencier i många år med företagsevent, galor, konferenser och festivaler, på såväl stora som små scener. Vare sig det är 30 eller 30 000 i publiken så levererar Anton ändå alltid samma energi i ett avslappnat fodral.

Anton är charmig, rolig, kvicktänkt och kan hantera de flesta situationer tack vare sin enorma erfarenhet av direktsändningar. Hans charmiga stil och förmåga att finna sig i alla situationer har gjort honom till en mycket uppskattad och efterfrågad konferencier.

Boka eller få mer information - svar samma arbetsdag!

Vi hjälper dig hitta den bästa föredragshållaren för ert evenemang.

Ämnesområde?
Arrangemang/Event?
Talare?
Namn
Företag
Befattning
Adress
Postnummer
Ort
Telefon
E-post
Pris/Budget
Meddelande/Övrigt

Kontakta oss

Stockholm: 08-545 535 00
Göteborg: 031-719 65 00
Malmö: 040-600 70 70
E-post info@talarforum.se Lediga tjänster

Google translate

Talarforum i Skandinavien AB, Norr Mälarstrand 6, 112 20 Stockholm. Tel: 08-545 535 00. E-post info@talarforum.se

Cookies Webbkarta